Культура – це мистецтва зорепад!

Народний ансамбль української пісні "Водограй".

Вже вкотре українська держава славить людей, що є неоціненним скарбом її, бо саме Бог їх нагородив талантом – до пісні, танцю, музики. Вітаю, щиро вітаю всіх Вас, хто життя своє присвятив народній пісні, щирому слову, хто дбайливо вкладає до рук дитини книжечку, як розумне і вічне, хто стежками пам’яті народної зберігає пам’ять поколінь, його традиції та звичаї. Вітаю Вас, дорогі працівники культури та аматори народної творчості. Рік 2017 став особливо плідним на гарні здобутки. І ми про них заявляємо вголос.
Культура, це така галузь, яка ніколи не була в принцесах. Їй споконвіку відводили роль Попелюшки. Але в казках завжди щасливий фінал. А щоб до нього дійти, потрібно, щоб героями були люди енергійні, добрі душею, з жаром в серці і почуттям людяності, люди співучі і хороші організатори.



Хтось колись сказав: «Візьми від життя все, але на всяк випадок запам’ятай де брав». В наш суворий час нам потрібно чимало працювати, щоб наша зірка яскраво світила на небосхилі творчості, щоб люди потяглися знову до прекрасного і не вмерли наші чудові традиції!
Я – культура!
Я – душа народу,
Хай горять яскраво творчості вогні!
Я несу прекрасне з роду і до роду,
Як лунає пісня, значить – ми живі!
(О. Козяр, "Роса")

Коментарі